Stein Ødegård (gitar og sang)

Stein Ødegård (gitar og sang)
Stein er det man kaller "lead-gitarist" i bandet. Han har allsidig bakgrunn fra mange musikkstiler, ikke minst jazz. Stein bodde i Oslo i mange år og i den tiden spilte han i en periode fast sammen med bl.a. Bjarne Nerem. Han er lidensakpelig opptatt av fiske i sommerhalvåret. Til daglig er han lærer ved kulturskolen på Røros. Har vært med i Bos fra starten i 1985.

Ove Røste (trommer og sang)

Ove Røste (trommer og sang)
Ove er bandets grunnlegger og bandnavnet er hans idé. Ove var bl.a. trommeslager i The Game som var bandet til Terje Tysland først på 80-tallet. Han har også en allsidig bakgrunn fra korps og avtjente vernplikten i Hans Majestet Kongens Garde. Har er også en mye brukt lydtekniker i vårt område og har tidligere jobbet med dette på heltid. Til daglig er Ove lærer ved kulturskolen i Røros og Os. Har vært med i Bos fra starten i 1985.

Ole Anders Feragen (gitar og sang)

Ole Anders Feragen (gitar og sang)

Ole Anders trakterte tidligere tangentene i bandet. Idag spiller han både akk.gitar og el.gitar. Han har en lang og solid bakrunn innen folkemusikk og har vært med i Dalakopa i en årreke. Spellmannsprisvinner fra 1986 med Dalakopa. Til daglig jobber han som bygg- og eiendomsforvalter i Røros kommune. Ole er bandets gla'gut og alltid blid. Har vært med i Bos siden 1986.

Arnfinn Strømmevold (akk.gitar og sang)

Arnfinn Strømmevold (akk.gitar og sang)

Arnfinn er bandets frontfigur og låtskriver. Alle bandets cd-produksjoner siden 1996 er i stor grad basert på Arnfinns låter og tekster. Han er den enste i bandet som lever av musikk og som underholdningsartist. Han er også "Eldens far". Sammen med Bertil Reithaug skrev han i 1979/80 første manus for Det Brinner En Eld. I 2015 mottok  Arnfinn Sør-Trøndelags fylkeskulturpris. Arnfinn er også glad i å dra på fisketurer. Har vært med i Bos fra starten i 1985.

Terje Elven (bass)

Terje Elven (bass)
Terje har bakgrunn fra flere musikkstiler som f.eks. folkemusikk, blues og jazz. Han har dog spilt mest i pop- og rockeband siden 60-tallet. Spellmannsprisvinner i 1986 med Dalakopa. Ved siden av musikken er han lidenskapelig opptatt av sledehunder og hundekjøring. Til daglig jobber han som systemkonsulent ved Infonett Røros AS. Har vært med i Bos fra starten i 1985.

Dag Bårdstu (tangenter og sang)

Dag Bårdstu (tangenter og sang)
Dag kommer fra Ålen. Han har en meget solid fortid fra forskjellige band i Trondheimsområdet. Har jobbet sammen med Øystein Dolmen fra Knutsen & Ludvigsen, Petter Wavold og Charm. Han satt også i bandet som akkompagnerte Percy Sledge da han gjestet Trondheim for noen år tilbake. Dag har vært med i Bos siden 1991.Han har et lydstudio hjemme i Ålen (Jinglebell Studio). Til daglig jobber han nå som kulturarbeider i Holtålen kommune.
TOP
Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.